Місто

Житомирян запрошують на відкриту презентацію та обговорення результатів урбаністичного дослідження території Замкової гори

12 December 2023, 12:19

У четвер, 14 грудня, відбудеться відкрита презентація та обговорення результатів урбаністичного дослідження території Замкової гори. Взяти участь у заході можна за попередньою реєстрацією, а на сайті міської ради буде онлайн-трансляція.

Про це 12 грудня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«14 грудня о 16:30 за адресою вул. Покровська 6 відбудеться презентація та обговорення результатів урбаністичного дослідження території Замкової гори, проведеного в межах Урбаншколи 22-24 вересня за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» у співпраці з Житомирською міською радою. Захід проходить з метою збору пропозицій і отримання зворотного зв’язку від громади щодо візії та ключових принципів трансформації Замкової гори», - йдеться у повідомленні.

Вхід за попередньою реєстрацією: http://surl.li/odtre

Замкова гора - це невід'ємна частина історії нашого міста таунікальний простір, який завжди вражає своєю атмосферою і таємничістю.

На цій презентації буде можливість дізнатися більше про комплексне дослідження Замкової гори за участі представників міської ради, громадськості та містян під керівництвом досвідчених менторів та архітекторів, а також буде обговорено візію, напрацьований концепт, принципи, які лежать в основі трансформації Замкової гори та подальші кроки.

Приходьте вже цього четверга, 14 грудня, о 16:30 за адресою: вул. Покровська, 6 (2 поверх), проєктний офіс GIZ. Також передбачений онлайн-стрім на сторінці Житомирської міської ради.

З напрацюваннями Урбаншколи можна ознайомитися вже зараз. Також можна поставити свої запитання вже зараз, щоб отримати відповіді на зустрічі 8 грудня

Організаторами заходу є Житомирська міська рада в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини і Швейцарії.

Нагадаємо, 9 грудня Житомирська міська рада повідомила про опитування для створення майбутньої архітектурної концепції Замкової гори

Як повідомляв Житомир.info, в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» у Житомирі у 2023 році проводили 2 вересня стратегічну сесію з розробки концепції розвитку велосипедної інфраструктури міської територіальної громади, а 1 грудня – водний форум.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Замкова гора опитування концепція урбаншкола GIZ презентація обговорення дослідження 
Матеріали по темі