Суспільство

Синявський оцінив умови служби в житомирській бригаді ТрО і підкреслив високий професіоналізм та відданість військових

22 January 2024, 17:45

Начальник Регіонального управління ТрО «Північ» полковник Дмитро Синявський оцінив готовність та умови служби в 115 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Про це 22 січня повідомляє Регіональне управління Сил ТрО «Північ» Збройних Сил України.

«Під час дводенної робочої поїздки, яка включала відвідування підрозділів 115 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Північ» ЗС України полковник Дмитро Синявський, детально ознайомився із поточною ситуацією та функціонуванням військових підрозділів. З метою забезпечення оптимальних умов виконання бойових завдань та збереження життя військовослужбовців кожен з цих аспектів був ретельно перевірений: починаючи з огляду позицій підрозділів і закінчуючи аналізом побутових умов», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що начальник управління взяв під особистий контроль оцінку морально-психологічного стану військовослужбовців. Хоча важливою частиною візиту було всебічне забезпечення військової частини зброєю і технікою, але, водночас враховували і людський фактор, який визначає готовність бригади до ефективного виконання завдань. Також, під час спілкування з особовим складом були враховані думки та пропозиції щодо подальшого удосконалення оборонних рубежів поблизу державного кордону.

«Полковник Синявський висловив високу оцінку професіоналізму та відданості військовослужбовців та підкреслив, що їхня бойова робота є важливим елементом безпеки регіону на кордонах з республікою білорусь. Слід зазначити, що візит був не лише перевіркою готовності підрозділів, а й можливістю оцінити реальний стан справ з метою подальшого покращення оборонних спроможностей бригади, а також підтримати важливу місію військовослужбовців військової частини у боротьбі з країною-агресором», - додають в управлінні.

Нагадаємо, 3 серпня 115-та бригада ТрО отримала потужний дрон для виконання бойових завдань на фронті, кошти на який зібрали на гучному житомирському аукціоні.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2023 року мер Житомира Сергій Сухомлин з кількома депутатами з’їздив на передову до 138-го батальйону 115-ї бригади територіальної оборони, бійцям передали техніку та прилади нічного бачення для боротьби з російськими окупантами. А на початку позачергової сесії Житомирської міської ради 20 липня Сергій Сухомлин розповідав про свої зустрічі з представниками 138-го батальйону та рідними бійців, анонсував поїздку на передову та закликав не вирішування проблемні питання підрозділу в соцмережах під час війни, не розганяти «зраду» для власного піару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 115 бригада війна військовий військовослужбовець 115 ТрО Синявський Регіональне управління Сил ТрО ЗСУ 
Матеріали по темі