Суспільство

У Житомирській області обробляють реагентами небезпечно-аварійні ділянки та дороги державного значення

23 January 2024, 13:46

На Житомирщині сніжить - на дороги виїхала спецтехніка. Для недопущення утворення слизькості на дорогах державного значення області працюють комбіновані дорожні механізми.

Про це 23 січня інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Спершу проводимо обробку реагентами аварійно-небезпечних ділянок, спусків та підйомів, мостів, естакад - там, де найшвидше волога підмерзає. Далі - обробляємо важливі автошляхи з високою інтенсивністю руху:дороги міжнародного та національного значення. За прогнозом Житомирського облгідрометцентру, сьогодні впродовж дня сніжитиме та дощитиме, температура повітря від -2 до +3°. На дорогах можлива ожеледиця. Тримаємо на контролі стан дорожнього покриття та закликаємо водіїв бути уважними під час руху, дотримуватися безпечних швидкості та дистанції, утриматися від різких маневрів», - йдеться в повідомленні.

Дорожники нагадують, що в Агентстві відновлення працює цілодобова гаряча лінія, де можна отримати інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами державного значення: +38 067 400 60 80.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь за номерами: 101, 102 та 103.

Нагадаємо, 18 січня на дорогах держзначення Житомирської області ліквідовували зимову слизькість після крижаного дощу.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 15 січня 2024 року снігоприбиральна техніка працювала на автошляхах Житомирської області працювала три доби поспіль. На дорогах держзначення були залучені 65 дорожників та працювали 52 спецмашини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД реагент ожеледиця дорога автошлях держзначення спецтехніка негода сніг  
Матеріали по темі