Суспільство

Суд відправив під цілодобовий домашній арешт 22-річного водія, який скоїв смертельну ДТП у райцентрі Житомирської області

30 January 2024, 13:02

Молодику, який у Звягелі збив двох людей, обрали запобіжний захід.

Про це 30 січня інформує пресслужба Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області.

«23 січня 2024 року близько 18:25 год підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем, який перебуває у власності іншої особи, та допустив наїзд на двох пішоходів. Внаслідок чого чоловік загинув на місці, а жінка отримала тілесні ушкодження. 26 січня 2024 року до суду звернувся слідчий з клопотанням про застосування відносно зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Захисник підозрюваного у судовому засіданні заперечив проти обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, аргументуючи це тим, що правопорушник має постійне місце проживання, де проживає разом з матір’ю, яка має ряд тяжких захворювань, та батьком, який перебуває на службі в ЗСУ, і просив обрати цілодобовий домашній арешт», - йдеться в повідомленні.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали справи, суд постановив клопотання слідчого задовольнити частково та застосувати відносно громадянина запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, заборонивши йому залишати вказане місце проживання строком на 2 місяці. Крім того, зобов’язати чоловіка прибувати до слідчого, прокурора та суду за першою вимогою і повідомляти їх про зміну місця свого проживання та утримуватися від спілкування зі свідками.

Нагадаємо, 23 січня у Звягелі поліція розслідувала обставини смертельної ДТП. 21-річний водій автомобіля «BMW» наїхав на двох пішоходів, місцевих жителів. Унаслідок ДТП загинув 64-річний чоловік, а 52-річну жінку з тілесними ушкодженнями доставили до місцевої лікарні. У крові водія виявили 1,01 проміле алкоголю.

Як повідомляв Житомир.info, водію, який зранку 1 січня 2024 року у Житомирі на смерть збив жінку та втік, призначили цілодобовий домашній арешт. Як з’ясувалося, до всього у керманича не було посвідчення водія відповідної категорії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП водій суд арешт п'яний водій смертельна ДТП Звягель аварія наїзд  
Матеріали по темі