Місто

У житомирському гідропарку готуються до сезону: завершили облаштування модульного туалету та хочуть замінити пісок

20 March 2024, 10:33

У фінансовому плані на 2024 рік комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради затвердили зміни.

Зміни на засіданні міськвиконкому 20 березня презентував директор КП «Парк» міської ради Сергій Бондар.

«У 2024 році планується отримати дохід в сумі 20 млн 74 тис. грн. В тому числі дохід від надання послуг діяльності атракціонів підприємство планує отримати в розмірі 8 млн 400 тис. грн. Інші доходи підприємство планує отримати в розмірі 14 млн 640 тис. грн… У фінансовому плані надходження від торгівлі – 100 тис. грн, відвідування пневматичного тиру – 20 тис. грн. Зменшено доходи від надання послуг діяльності дитячих атракціонів на 120 тис. грн. Збільшено інші доходи, а саме: відсотки банку 47 тис. грн, доходи від безоплатно отриманих основних засобів нарахованої амортизації – 548 тис. грн. Зменшено інші доходи – благоустрій міста, інші заходи в галузі культури й мистецтва, зоокуточок – 275 тис. грн. Зменшено витрати на оплату праці – 111 тис. грн, зменшено відрахування на соціальні заходи ЄСВ – 47 тис. грн, зменшено матеріальні витрати на 347 тис. грн, збільшено інші операційні витрати на 289 тис. грн. Також збільшені амортизаційні витрати на 536 тис. грн», - розповів Сергій Бондар.

Також директор парку зазначив, що вони готуються до сезону та закінчили облаштування модульного туалету у гідропарку.

«Готуємо до сезону. На сьогоднішній день у нас по гідропарку закінчили облаштування модульного туалету: тобто, поставили нові лічильники, поміняли деякі труби. В старому туалеті вчора почали разом з водоканалом закінчувати прокладку труб і встановлення лічильників ще додаткових. Запустили вже воду. В нас залишається тільки пляжна частина. Атракціони готуються в нас по гідропарку: ремонти, покраска. І будемо планувати виходити з пропозицією ще по одному ремонту, чи, можливо, капітальному ремонту нашого туалету, який знаходиться в парку… Велике прохання, якщо є така можливість, обновити пісок на гідропарковій зоні – дитячий і дорослий пляж», - сказав Сергій Бондар.

Нагадаємо, 5 березня директор КП «Парк» Сергій Бондар розповів журналістам Житомир.info, що в парку увімкнути атракціони. Про те офіційно сезон ще не розпочався. Також він зазначив, що наприкінці 2023 року підприємство закупило фарбу та всі необхідні матеріали для ремонту атракціонів, а колесо огляду в гідропарку планують демонтувати.

Як повідомляв Житомир.info, у 2023 році сезон у житомирських парках розпочався у травні, тоді у Шодуарівському парку працювало 12 атракціонів. Яким був гідропарк напередодні сезону 2023 року дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк гідропарк атракціон туалет Бондар виконком 
Матеріали по темі