Місто

Влада Житомира «відзвітувала» про результати громадських слухань щодо перейменування вулиць

19 June 2015, 16:25

 На сайті міської ради 19 червня опублікований звіт щодо проведення громадських слухань протягом 10-12 червня 2015 року щодо перейменування вулиць.

«За результатами проведених громадських слухань, а також згідно письмових та усних пропозицій складено відповідні протоколи. Всі пропозиції, які надійшли до, під час та після проведення громадських слухань будуть направлені для ознайомлення та врахування до міської топонімічної комісії та тимчасової депутатської комісії щодо перейменування вулиць у м. Житомирі. В подальшому, рекомендації вказаних комісій, а також письмові та усні пропозиції громадськості, стануть підставами для прийняття відповідних рішень Житомирською міською радою», - йдеться в інформації за підписом головного архітектора міста Євгенії Черкасової.

Нагадаємо, результати проведення громадського обговорення обіцяли опублікувати на офіційному сайті Житомирської міської ради до 16 червня.

Як повідомляв Житомир.info, під час громадських слухань 10 червня присутні пропонували назвати вулиці на честь Сльоти та Шинкарука. 11 червня були пропозиції про назви вулиць на честь Ріхтера та жертв Голодомору. 12 червня на слуханнях був демарш представників Спілки радянських офіцерів, які вважають, що не варто перейменовувати вулиці, зокрема вулицю Жукова – на вулицю Героїв 95-ї бригади.

Інтерв'ю з депутатом міської ради Сергієм Мірошніковим, який головував на громадських слуханнях по перейменуванню вулиць, дивіться тут

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі