Місто

У Житомирі бажаючі стати поліцейськими проходять комп’ютерне тестування. Фоторепортаж

28 October 2015, 13:29

 28 жовтня в Житомирі почався другий етап відбору до нової поліції.

За даними сайту МВС, у Житомирі будуть набирати 180 патрульних, на одне місце претендує 34 людини. З тих, хто подали анкети: 31% дівчат, 53% людей з вищою освітою, 8% діючих працівників МВС.

«Кандидати будуть проходити відбір у формі незалежного комп’ютерного тестування на загальний рівень розвитку на базі Житомирського коледжу бізнесу і права. Комп‘ютерні тести мають на меті визначити загальний рівень знань та здібностей кандидатів у поліцейські, яким пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на 60 різнопланових запитань. Кандидатів перевірятимуть на вміння логічно мислити, робити правильні висновки та швидко приймати рішення. Після завершення тестування кандидат має можливість відразу побачити отриманий бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати», - інформує прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Після закінчення етапу тестування на кандидатів очікує здача нормативів з фізичної підготовки, проходження медичної комісії, психологічні тести та співбесіда.

Як повідомляв Житомир.info, набір у нову патрульну поліцію Житомира почався 2 жовтня, цього дня в обласний центр приїхав міністр МВС Арсен Аваков. 23 жовтня прийом анкет завершився. В обласному управлінні міліції повідомили, що надійшло більше 6,5 тисяч заявок. Серед бажаючих вступити до лав патрульної поліції майже 40% - безробітні, 17% - студенти, близько 8% - діючі працівники міліції, решта – представники інших професій. 68,8% кандидатів становлять чоловіки. Із загальної кількості прийнятих анкет майже 3,5 тисячі – від жителів обласного центру.

 

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі