Місто

У Житомирі працівники «ЖЛ» пікетують фабрику та готові перекривати дорогу

3 January 2016, 10:43

Зранку 3 січня працівники ТДВ «ЖЛ» влаштували пікет біля прохідної кондитерської фабрики на вулиці Щорса у Житомирі.

Про це з місця події передає кореспондент Житомир.info.

Пікетувальники просять поліцію потрапити всередину, тому що бояться, що «тітушки» зруйнують майно фабрики. Кажуть, що мер Житомира і губернатор дали їм гарантію, що на території фабрики будуть знаходитися лише правоохоронці, але на території перебувають «тітушки Пашинського і Рогаля» - принаймні, таке формулювання лине з гучномовця.

Адмінприміщення фабрики відключене від опалення та електроенергії, що загрожує техногенною катастрофою. Працівники бояться, що якщо будуть зруйновані електромережі, відремонтувати їх до весни не вдасться.

Кажуть, уночі в адмінприміщенні «тітушки» розбили вікна та пригнали екскаватор, який мав зруйнувати стіну, але цього не сталося. Працівники поліції, які перебувають на території фабрики, гріються біля саморобних «буржуйок». Працівники фабрики нарікають, що правоохоронці бездіють та дозволяють стороннім особам творити анархію.  

Люди налаштовані радикально і готові перекривати дорогу, якщо їм не вдасться потрапити на територію фабрики і зупинити безчиння «тітушок».

Відеосюжет з місця події дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня голова Житомирської ОДА Сергій Машковський попросив у начальника Нацполіції України Хатії Деканоідзе сотню поліцейських для охорони приміщення Житомирської кондитерської фабрики. Перед тим, увечері 30 грудня, співробітники поліції заблокували входи на підприємство по вулиці Щорса. Мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що на фабриці були присутні «тітушки» від обох сторін конфлікту - ЗАТ «Житомирські ласощі» і ТДВ «ЖЛ». 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі