Місто

У Житомирі на Східній водоканал завершив ремонтувати колектор, ТТУ відновило рух тролейбусів

10 May 2016, 09:50

 У Житомирі на вулиці Східній водоканал завершив ремонтувати колектор, а ТТУ 10 травня відновило рух тролейбусів.

Про це Житомир.info розповів директор КП «Житомирводоканал» Михайло Ничипорук.

«У п’ятницю, в кінці дня, управління автомобільних шляхів вже заасфальтувало той участок, який ми зробили до вулиці Київської на Східній. В суботу повністю відкрили рух. 166 метрів ми положили. У нас ще по проекту на вулиці Київській та Гоголівській заміна колектора протяжністю 80 метрів», – розповів Михайло Ничипорук.

Директор житомирського трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський повідомив Житомир.info, що рух електротранспорту по Східній відновлений.

«Ремонтні роботи на Східній завершилися і ми сьогодні відновили рух тролейбусів», – сказав Олег Таможський.

Нагадаємо, 7 квітня директор КП «Житомирводоканал» розповідав, що їм бракує техніки, аби закінчити ремонтні роботи на вулиці Східній до кінця квітня.

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня директор водоканалу розповідав про те, що ремонт колектора на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня.

9 березня у Житомирі на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня.

За цей час на цьому відрізку дороги сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. 13 березня «Волгу», яка в’їхала у розкопану комунальниками яму, тягли підйомним краном. Під ранок 16 березня, в цю яму ледь не влетів ще один автомобіль.

3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі