Місто

У Житомирі під час реконструкції тротуарів прибрали кіоски, а пішохідна Михайлівська стала «паркувальною»

19 September 2016, 14:12

У Житомирі триває реконструкція центру міста. Зокрема на тротуарах по вулиці Театральній і на частині Київської продовжують класти нову плитку. Крім того, з центральних вулиць прибрали майже всі кіоски, які підлягають демонтажу у зв’язку з ремонтом.

Разом із тим уздовж частини пішохідної вулиці Михайлівської, де ще не зірвано старе покриття, водії почали припарковувати автівки. На час зйомки фоторепортажу можна було побачити близько двох десятків машин.

У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук назвав такі дії водії неправильними і порадив житомирянам у такому випадку телефонувати до поліції.

«Це неправильно, якщо на Михайлівській влаштував парковку. Якщо це не ті машини, які обслуговують заклади, то це тоді неправильно. Посприяти тому, щоб автомобілі звідти прибрали, під силу будь-якому громадянину шляхом набору на мобільному телефоні номера 102. Незалежно від того кореспондент це чи просто людина, яка цю ситуацію бачить. У 99 % випадків машини прибираються протягом 15 хвилин. Ми можемо попереджати безупинно, але доки люди не набиратимуть 102 і водіїв не штрафуватимуть, то толку з цього не буде,» – зауважив Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня по вулиці Київській розпочалася реконструкція тротуару. 17 серпня на узбіччі, навпроти Центрального універмагу, вже повністю був знятий асфальт і засипаний щебінь. 23 серпня ремонтні роботи стартували вже по вулиці Театральній, яка й стала першою, де на тротуарах пізно ввечері 14 вересня почали класти бруківку, яка почсати виявилася бракованою. Вже 16 вересня її замінили на нову. Зауважимо, нову бетонну плитку, якою вистелятимуть міські тротуари, до Житомира завезли 13 вересня. Того ж дня у Житомирі перекрили частину вулиці Михайлівської через реконструкцію, під час якої робітники віднайшли під асфальтом автентичну бруківку.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі