Влада

Влада Житомира збирається створити комісію для ліквідації КП «Обрядове»

3 October 2016, 09:39

Комунальне підприємство «Обрядове»  Житомирської міської ради збираються ліквідувати.

Проект рішення сесії міської ради «Про припинення комунального підприємства «Обрядове» Житомирської міської ради шляхом ліквідації та призначення ліквідаційної комісії» 3 жовтня розмістили на сайті мерії.

Згідно з документом, міська рада хоче припинити комунальне підприємство «Обрядове» Житомирської міської ради  (ЄДРПОУ 13579585) шляхом ліквідації, встановити строк пред’явлення кредиторами своїх вимог до комунального підприємства «Обрядове» Житомирської міської ради протягом двох місяців з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи, а ліквідатором призначити представника юридичної фірми та провести ліквідаційну процедуру згідно з вимогами чинного законодавства.

Нагадаємо, КП «Обрядове» працювало у колишньому РАЦСі на вул. Великій Бердичівській (старовинний маєток Філіпова), де 21 квітня 2016 року урочисто відкрили «Дім української культури». На його облаштування витратили 1,1 млн грн з міського бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, питання створення та діяльності Українського дому обговорювали на сесії Житомирської міської ради 19 травня: мер обіцяв створити робочу групу і заслухати її звіт на сесії. Питання «Про перейменування комунального підприємства «Обрядове» Житомирської міської ради та затвердження статуту в новій редакції» депутати збиралися розглядати на другому пленарному засіданні 12-ї сесії Житомирської міської ради 21 липня. У червні цього року міськрада опублікувала проект рішення сесії про перейменування КП «Обрядове» в «Дім української культури». У вересні 2016 року мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора комунального підприємства «Обрядове» Житомирської міської ради Ганну Антіпову та призначив в. о. директора - Тетяну Пелех. 29 вересня у Домі української культури відкрили виставку експонатів 23-х музеїв області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі