Влада

Начальник транспортного управління ОДА перевірив, як іде ремонт пішохідної зони у Сінгурах Житомирського району

6 October 2016, 15:35

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Роман Крисюк разом з директором ДП «Житомирський облавтодор» подивилися, як іде ремонт пішохідної зони та тротуарних бордюрів у селі Сінгури Житомирського району, де люди скаржилися на незручності.

Про це 6 жовтня написав сайт Житомирської обласної державної адміністрації.

«5 жовтня начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Роман Крисюк разом з директором ДП «Житомирський облавтодор» Валерієм Поваром перевірили якість ремонтних робіт, які виконуються на ділянці дороги М-21 «Житомир – Могилів-Подільський». Наразі їх найбільше цікавило виконання робіт по облаштування пішохідної зони та тротуарних бордюрів, адже від жителів села Сінгури Житомирського району неодноразово надходили скарги щодо незручностей, які виникають у процесі ремонту саме цієї частини дороги», - повідомляє прес-служба.

Загальна протяжність пішохідної зони, яка проходить через Сінгури і де проходить ремонт, складає близько 2 км. Зараз з одного боку виконуються роботи по встановленню нових бордюрів та влаштуванню основи для пішохідних доріжок, протилежну сторону пішохідної зони зачищено та підготовлено до ремонту, - інформують в ОДА.

За словами директора ДП «Житомирський облавтодор» Валерія Повара, ремонтні роботи з облаштування тротуарів планується завершити на початку листопада 2016 року.

Зі слів Романа Крисюка, дороги ремонтуються комплексно.

«Для того, аби пішоходи і водії могли в повній мірі користуватись комфортними дорогами та тротуарами, дорога М-21 ремонтується комплексно. Тобто одночасно виконуються ремонтні роботи і на проїжджій, і на пішохідній частині. Звичайно, це створює незручності для населення, яке проживає поблизу дороги. Проте сподіваємось, що кінцевий результат, який вже можна буде побачити за місяць, задовольнить жителів села Сінгури», - сказав чиновник.

Нагадаємо, цього року Житомирська область мала отримати додаткових 84 млн грн на поточний ремонт траси державного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський з облаштуванням зовнішнього освітлення і влаштуванням першого шару асфальтобетонного покриття.

Як повідомляв Житомир.info,  у 2016 році Житомирській області на ремонт доріг виділено 200 мільйонів гривень, зокрема, на ремонт траси Житомир-Могилів-Подільський та трьох мостів на трасі Житомир-Чернівці. У червні 2016 року Служба автодоріг в Житомирській області повідомила, що виконала доручення Прем’єр-міністра про ямковий ремонт доріг, та відреагувала на повідомлення про 100 млн грн ймовірного завищення вартості ремонту доріг на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський. 3 червня 2016 року тодішній голова облдержадміністрації Сергій Машковський разом з Романом Крисюком оглянули трасу «Житомир-Виступовичі» до Овруча та проїхали по трасі «Київ-Чоп» і далі через Новоград-Волинський – на Бердичів.

Фото прес-служби ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі