Влада

Мер Новограда-Волинського прозвітував про рік роботи: регулярні зустрічі з громадянами, вищі зарплати, дешевша вода

26 October 2016, 12:27

Міський голова міста Новоград-Волинський Житомирської області Віктор Весельський 25 жовтня виступив з публічним звітом про результати своєї роботи через рік після обрання.

Виступ мера 25 жовтня опублікував офіційний сайт Новоград-Волинської міськради.

Напрередодні в соцмережах мерія міста запрошувала всіх бажаючих в міський палац культури ім. Л. Українки на оприлюднення звіту та вітала міського голову з 60-річним ювілеєм.

Свій довгий та детальний звіт міський голова розпочав з подяки виборцям, які рік тому підтримали його на виборах, та пообіцяв, що й надалі працюватиме над виконанням пунктів своєї передвиборчої програми.

«Протягом 2016 року ми разом із командою працювали над виконанням плану соціально-економічного розвитку міста та пропозиціями виборців, які були задекларовані в моїй передвиборчій програмі у 2015 році. Цей документ ніяк не став для мене банальною передвиборчою формальністю, чи як це часто буває в нашій державі, – красивою казочкою, про яку забувають наступного дня після перемоги на виборах.
Частину пунктів з передвиборчої програми уже вдалось виконати, по деяких зроблено певний обсяг роботи, завдяки чому ми знаходимося на завершальній стадії виконання. Однак, слід пам’ятати, що минув лише один рік після мого обрання, а попереду ще чотири роки плідної роботи!», - цитує виступ мера сайт міськради.

Зі слів Віктора Весельського, після обрання він виокремив три блоки питань: відновлення довіри до місцевої влади, підвищення рівня життя та суворий контроль за діяльністю комунальних служб та підприємств.

Віктор Весельський (праворуч) вручає свідоцтво Почесного громадянина міста тренеру, викладачу з гирьового спорту Новоград-Волинської ДЮСШ, багаторазовому чемпіону світу з гирьового спорту Олександру Дідовцю на установчій сесії Новоград-Волинської міської ради 12 листопада 2015 року

«Прийом щоп’ятниці ведеться мною до останнього відвідувача. З листопада 2015 року по жовтень 2016 року проведено щоп’ятниці 52 прийоми новоград-волинців, з них 20 виїзних, надійшло та опрацьовано мною на прийомах 977 звернень, більшість з яких позитивно вирішені. Працює центр надання адміністративних послуг, яким протягом дев’яти місяців 2016 року надано  12353 адмінпослуг (від надання деяких платних адміністративних послуг до міського бюджету  надійшло 206 тис. грн). Чи хтось може зараз  у місті сказати, що неможливо щоп’ятниці потрапити до міського голови? Або що прийоми тільки по запису, чи потрібно записуватися наперед?» - запитує виборців міський голова. 

З його слів, мерії Новограда-Волинського «вдалося змінити рішення НКРЕ і знизити тарифи на воду у місті з 23 гривень 11 копійок у 2015 році до 19 гривень 34 копійок на весь 2016 рік». Також міський голова розповів про збільшення кількості пільгових категорій громадян, які мають право на 50% знижки від вартості проїзду, пільговий проїзд школярів та закупку ліків для міських лікарень та поліклінік безпосередньо у підприємств-виробників.

З повним текстом виступу Віктора Весельського можна ознайомитися тут.

Як відомо, у 2015 році помічник президента Національної академії медичних наук України, киянин Віктор Весельський переміг на виборах мера Новограда-Волинського. За нього проголосували 54,1% виборців. 12 листопада 2015 року за участю новобраного міського голови відбулася перша установча сесія Новоград-Волинської міської ради 7-го скликання.

Як повідомляв Житомир.info, мер Весельський – активний користувач соцмереж. У своїх дописах він знайомить користувачів з планами на день, розповідає про криміногенну ситуацію в місті, свої листи посадовцям та погрожує безвідповідальним підлеглим звільненням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі