Влада

Новий керівник Житомирської ОДА не любить краваток і дозволить підлеглим приходити в джинсах

3 November 2016, 11:42

Для працівників Житомирської облдержадміністрації запровадять «вільні п’ятниці», коли можна буде приходити на роботу у вільному стилі одягу чи навіть у джинсах.

Про це на прес-конференції 2 листопада заявив новий голова ОДА Ігор Гундич .

«У мене така ідея. Я дуже не люблю краваток, і коли працював у міськраді, здавалося, що звик до цього, але коли ти 5 років на вольних хлібах, то важко звикати. Тому я сказав своїм працівникам, що в нас буде таке поняття: якщо немає офіційних заходів, то буде вільна п’ятниця, будь ласка, джинси, кежуал (англ. Casual - повсякденний стиль одягу з акцентом на зручність і практичність,). Звичайно, в шортах я не дозволю сюди приходити, але я розумію, що багато молодих працівників, і не завжди їм хочеться ходити постійно у галстуку. Таке враження складається, що якщо державний службовець – то це має бути галстук, білий воротнічок, якісь такі стереотипи. Я хотів би їх все-таки ламати, і я думаю, ми з одного дня почнемо, а далі буде видно», - сказав Ігор Гундич, зазначивши, що, приміром, у Голландії високі чиновники приходять на ділові зустрічі  у джинсах.

Також голова ОДА розповів, що дав доручення про «відкритість» влади перед журналістами і запевнив, що з 2 листопада у приміщенні облдержадміністрації доступний вільний Wi-Fi.

«Декілька днів тому я дав доручення, щоб ми були відкриті, воно мною підписане. Не треба там ховатись, межуватись, тобто, з журналістами треба спілкуватися постійно, і про це зараз всі знають структурні підрозділи. Мало того, для зручності вашої роботи з сьогоднішнього дня є вільна зона вай-фай, ніякого пароля не потрібно», - сказав Гундич.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада Ігор Гундич дав першу прес-конференцію в якості голови ЖОДА: розповів про бурштин, пошук своїх заступників і висловив сподівання, що стане останнім головою ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі