Місто

Останні приготування до відкриття головної новорічної ялинки Житомира. Фоторепортаж

19 December 2016, 14:36

У Житомирі вдень 19 грудня тривають останні приготування до відкриття головної новорічної ялинки міста.

Так, на вулиці Михайлівській працює дитяча зона з луна-парком, тиром та іншими атракціонами.

На майдані Корольова звершують облаштовувати резиденцію святого Миколая, яку почали встановлювати 17 грудня. Також на головній площі міста наразі монтують сцену. Головна ж ялинка міста вже повністю прикрашена.

Тим часом біля будиночків Різдвяного ярмарку вже потроху вибудовуються черги охочих придбати сувеніри та смаколики.

Окремою зоною є фудкорд, який цього річ розмістили на майданчику біля кінотеатру «Жовтень». Там кухарі вже готують плов і смажать шашлики. Також на сходах біля «Жовтня» облаштували фотозону «Я люблю Житомир».

Нагадаємо, відкриття головної ялинки Житомира відбудеться 19 грудня о 19:00 на майдані ім. С. П. Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня на майдані Корольова почали встановлювати головну новорічну ялинку Житомира. Щоправда, спочатку страт монтажних робіт планувався на 7 грудня. Тим не менш, ретельно і напевно комунальники продовжують встановлювати каркас штучної ялини в центрі міста. І, наприклад, для машиніста автопідйомника ця ялинка вже 31-ша на віку. Встигнути встановити і навіть прикрасити вічнозелений символ свята обіцяють до 18 грудня. Згідно з рішенням виконкому, запалити головну міську ялинку збираються 19 грудня – у День святого Миколая. Тоді ж на майдані Корольова розпочне роботу й «Різдвяний ярмарок», який у центрі Житомира планують провести вже втретє. Цьогоріч організатори збираються розділили дійство на дві локації. До того ж, родзинкою ярмарку стане резиденція святого Миколая. Самі ж будиночки Різдвяного ярмарку у центрі Житомира з’явилися 13 грудня.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі