Влада

Житомирський губернатор анонсував «перезавантаження» в ОДА, якого не було з часів розпаду Союзу

1 February 2017, 12:33

Найближчим часом керівний склад Житомирської облдержадміністрації оновиться принаймні на 40%.

Про це під час зустрічі з журналістами 1 лютого розповів голова ОДА Ігор Гундич.

«Я думаю, що буду одним із губернаторів, який оновить склад, який сьогодні є в обласній державній адміністрації, на відсотків 40 однозначно. І в першу чергу це буде склад якраз керівний: керівники структурних підрозділів, відділів, секторів, управлінь. Я вважаю, що трошечки треба перезавантажитись, тому що тут такого перезавантаження не було ще з часів розпаду Радянського Союзу. Тут є люди, які працюють після розпаду СРСР і по цей час. Я вважаю, що людина, яка більше 5 років знаходиться на одній посаді, вона не зовсім ефективно працює. Це так звана американська система управління. Тому що людина до всього звикає і нічого нового не продукує, а просто робить все, як було… Всі ті самі розпорядження і ті самі дії, тільки міняється Рижук на Машковського, Машковський на Гундича і так далі», - сказав губернатор.

На запитання про те, чи підшуковує він собі першого зама, Ігор Гундич відповів, що є закон, і тільки конкурсна комісія має визначити, хто буде його першим заступником.

Станом на 1 лютого в голови ОДА два заступники - Ярослав Лагута і Олексій Ясюнецький.

Нагадаємо, на своїй першій прес-конференції 2 листопада 2016 року Ігор Гундич попереджав посадовців ОДА, що вони можуть не втриматися на своїх кріслах.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді минулого року Ігор Гундич повідомив, що в облдержадміністрації працює HR-спеціаліст, який вивчає і готує пропозиції щодо усунення дублювання функцій, ефективної роботи і змін до структури. Днями голова Житомирської ОДА встановив граничну чисельність працівників 23 районних державних адміністрацій – 2218 одиниць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі