Місто

З 27 лютого житомирське ТТУ починає реалізовувати е-квитки, в мерії визначили пункти продажу

27 February 2017, 11:01

Із 27 лютого в реалізацію у кіосках Житомирського трамвайно-тролейбусного управління надійшов е-квиток.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет.

«Відсьогодні в реалізацію у кіосках ЖТТУ надійшов е-квиток. У березні він буде як звичайний проїзний, який потрібно просто пред’являти, однак потім, коли термінали будуть у всьому транспорті, його слід буде валідувати (прикладати до терміналу) та отримувати паперовий квиток. Із квітня свій е-квиток потрібно буде «поповнювати» у точках продажу ЖТТУ». – пояснив Фурлет.

Згідно з оприлюдненими Фурлетом ілюстраціями, е-квиток можна буде придбати у 9 пунктах продажу ЖТТУ біля зупинок. Загальна вартість «електронного квитка» у вигляді пластикової карти становить 20 грн.

Фото зі сторінки Івана Фурлета у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року в Житомирській мерії показали, як працюватиме «електронний квиток» у громадському транспорті. У вересні 2016 року система Е-квитка запрацювала на тролейбусному маршруті №1 міста Житомира. 4 жовтня заступник мера Дмитро Ткачука на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що в Житомирі завершилися торги на придбання системи електронного квитка. Впровадженням е-квитка у Житомирі займатиметься КП «Житомиртранспорт», яке з 1 грудня очолює депутат міськради Іван Фурлет. На початку січня 2017 року заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук повідомив, що перші екземпляри е-квитка вже надійшли до Житомира. У лютому на тролейбусному маршруті №7 почали випробовувати систему обілечування пасажирів за допомогою валідаторів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі