Місто

На Східній у Житомирі знову провалився асфальт, дорога частково перекрита

28 April 2017, 16:55

У зв’язку з провалом асфальту в Житомирі частково перекрита дорога на вул. Східна.

Про це 28 квітня пише прес-служба КП «Житомирводоканал».

«Недалеко від перехрестя вулиць Східна — Михайла Грушевського, на вул. Східна стався провал колектора. Виставлено огорожу, частково перекрита дорога до вул. Східна. Вибачте за тимчасові незручності», - інформує прес-служба водоканалу.

Нагадаємо, за інформацією сайту водоканалу, ремонтні роботи на колекторі по вул.Східна проводяться регулярно, з 2011 року.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця. 9 березня минулого року на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня. Директор водоканалу розповідав, що ремонт колектора на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня та жалівся на нестачу техніки. В середині травня 2016 року водоканал почав другу частину планових ремонтно-відновлювальних робіт по заміні каналізаційного колектора на Східній. У червні 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі знову провалився асфальт та утворилася яма. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі