Влада

Влада створила робочу групу, яка займатиметься проектом будівництва приміщень Житомирського облонкодиспансеру

12 December 2017, 11:02

Обласну робочу групу для розгляду пропозицій щодо реалізації проекту з будівництва приміщень Житомирського обласного онкологічного диспансеру створили 1 грудня.

Спільне розпорядження підписали голова облдержадміністрації ігор Гундич та перший заступник голови облради Сергій Крамаренко.

«Відповідно до ст.ст. 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розгляду пропозицій щодо реалізації проекту з будівництва приміщень Житомирського обласного онкологічного диспансеру утворити обласну робочу групу для розгляду пропозицій щодо реалізації проекту з будівництва приміщень Житомирського обласного онкологічного диспансеру та затвердити її склад», - зазначається у документі.

Склад робочої групи:


Нагадаємо, на сесії обласної ради 2 листопада депутати призначили свого колегу з фракції БПП Ігоря Сабадаша на посаду головного лікаря облонкодиспансеру та обговорювали проблеми цього медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році онкодиспансер став одним із трьох об’єктів області, які потрапили у Національну програму регіонального розвитку, та мав отримати 200 млн з держбюджету на ремонт приміщень. У 2014 році житомирський благодійний фонд розповів про плани побудувати в місті хоспіс для онкохворих. У 2016 році народний депутат від Житомира Борислав Розенблат піднімав питання стосовно стану Житомирського онкологічного диспансеру і обіцяв посприяти, аби з державного бюджету виділили гроші на його потреби. В лютому цього року нардеп наголошував на недоречності будівництва нового приміщення лікарні в той час, коли онкологічний диспансер працює із морально застарілим обладнанням.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медицина Житомирський обласний онкологічний диспансер робоча група 
Матеріали по темі