Події

В зоні АТО загинув військовий з житомирської 95-ї бригади

26 February 2018, 15:03

25 лютого в зоні проведення антитерористичної операції загинув військовий з житомирської 95-ї бригади Олександр Сівко.

Про це Житомир.info розповіла волонтер Марія Уланова.

«Вчора від кулі снайпера в районі шахти Бутівка загинув військовослужбовець 1 батальйону 95 бригади Олександр Сівко. Родом він з Київської області», - розповіла Марія Уланова.

У соцмережі Facebook пишуть, що Олександр родом з села Пісківка Бородянського району Київської області.

У прес-штабі АТО зазначають, що 25 лютого унаслідок ворожого вогню загинув один український воїн.

«Друга половина минулої доби, починаючи приблизно з 17.30, пройшла без порушень режиму припинення вогню. Натомість, вчора вдень, спостерігалася вогнева активність російсько-окупаційних військ.На Луганському напрямку противник випустив сім мін калібру 82-мм у бік наших позицій в районі Зайцевого. З гранатометів різних видів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по українських опорних пунктах неподалік Кримського і Новолуганського. На Донецькому напрямку загарбники застосували 82-мм міномети та стрілецьку зброю біля Водяного на Приазов’ї, а зі стрілецької зброї - обстрілювали захисників шахти Бутівка. Загалом, минулої доби, по усій лінії зіткнення, агресор провів 5 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український воїн, ще один захисник - отримав поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким військовослужбовця, який віддав життя за Україну», - зазначили у прес-штабі АТО.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2018 року на Луганщині загинула медична сестра медичної роти 128 горно-штурмової бригади Сабіна Галицька, яка родом з Житомирської області. Брат Сабіни сказав, що ті, хто убив її сестру, ще пожалкують, що прийшли на нашу землю. Також у США різко відреагували на загибель в зоні АТО медсестри з Житомирської області Сабіни Галицької.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сівко АТО військовий  
Матеріали по темі