Місто

Внесення змін до проекту реконструкції житомирського стадіону «Спартак» обійшлося бюджету в 360 тис. гривень

22 March 2018, 11:41

21 березня управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір підряду на коригування проектно-кошторисної документації реконструкції стадіону «Спартак». Виконавець робіт – Житомирська філія Державного проектного інституту «НДІпроектреконструкція». Вартість коригування – 366 тисяч 316 гривень. Того ж дня з ними уклали ще один договір – на виконання авторського нагляду за цим об’єктом за майже 111 тисяч гривень.

При цьому саму проектно-кошторисну документацію розробляло комунальне підприємство Житомирської обласної ради «Облархпроект». Договір з ними уклали у лютому 2017 року, вартість робіт – 550 тисяч гривень, з лютого по серпень 2017 року підприємство отримало від УКБ всю зазначену суму. Тобто, заплативши за проектну документацію більш ніж півмільйона, з міського бюджету витратять на коригування ще 67% від її вартості.

Закупівлі проектів проводилися за неконкурентною процедурою – управління капітального будівництва опублікувало звіти про вже укладені договори.


Додаток до договору від 21 березня 2018 року, укладеного з «НДІпроектреконструкція»

Нагадаємо, 19 березня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що реконструкція стадіону вже почалася.

Як повідомляв Житомир.info, стадіон «Спартак» передали у власність міста 19 травня 2016 року, в грудні цього ж року мер Сергій Сухомлин розповідав про плани на реконструкцію стадіону «Спартак», а у квітні 2017 р він разом з в.о. директора КП «Облархархпроект» показував як виглядатиме стадіон після реконструкції.

У листопаді минулого року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла виграла житомирська фірма «Комунальник». 420 тисяч гривень за технічний нагляд на об’єкті заплатять дружині заступника міського голови Сергія Кондратюка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" тендер проект УКБ  
Матеріали по темі