Місто

Для чого Житомиру нові МАЗи. Дмитро Ткачук в програмі «Тема дня» на Житомир.info

16 April 2018, 10:41

12 квітня із другої спроби депутати Житомирської міської ради затвердили договір фінансового лізингу для закупівлі комунальних автобусів для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління на сесії міської ради 12 квітня. Для того, щоб місто змогло усе ж таки закупити транспорт, міському голові Сергію Сухомлину довелось робити 10-хвилинну перерву і повторно ставити питання на голосування.

За яким маршрутом поїдуть нові автобуси білоруського виробництва, які прогалини закриє цими силами комунальний транспорт, чи означає ця закупка транспорту початок «великої транспортної революції» в Житомирі? Відповіді на ці питання спробуємо отримати в заступника Житомирського міського голови Димитра Ткачука.

Заступник мера розкаже, коли МАЗи приїдуть до Житомира, наскільки швидко вони вийдуть на маршрути, та яка кількість транспорту необхідна місту, щоб стати монополістом на ринку пасажирських перевезень у Житомирі.

Початок ефіру о 13:00.

Нагадаємо, після перерви на сесії 12 квітня депутати проголосували за закупівлю в лізинг автобусів для Житомирського ТТУ.

Як повідомляв Житомир.info, 64 мільйони гривень на придбання автобусів для Житомирського ТТУ виділили депутати міської ради під час позачергової сесії 25 січня 2018 року. Також депутати дали дозвіл на закупівлю рухомого складу в лізинг. Передбачалося, що нові автобуси для Житомирського ТТУ можуть з’явитися вже навесні 2018 року. В лютому мер їздив на Мінський автомобільний завод, у якого Житомир планує закупити у лізинг 40 автобусів «МАЗ-206» для ТТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук ТТУ автобуси МАЗ  
Матеріали по темі