Місто

Після нагородження житомирський тренер попросив для міста ще один басейн і легкоатлетичний манеж

4 May 2018, 14:31

Місту Житомиру конче необхідні ще один басейн і легкоатлетичний манеж довжиною 200 метрів.

Про це після нагородження іменним годинником 4 травня у міськраді сказав старший тренер-викладач відділення триатлону Житомирської ДЮСШ «Авангард» Леонід Котвицький.

«Я вдячний членам виконкому, що не забуваєте тренерів-ветеранів. Хочу сказати, що наболіло. Нам дуже-дуже не вистачає ще одного басейну. У нас цей басейн розбивається: 6 годин ранку – ми вже там, і в 21.00 закінчуємо. Я був у Закарпатті, в Ужгороді, там 4 басейна. Ми там проводили плавання і тренувальний збір. Це казка. Камери, телебачення, батьки дивляться, як діти плавають, дорослі плавають Маса людей. В минулому році він був дорогий, зараз недорогий. І ще нам треба легкоатлетичний манеж. Не той, що у нас під трибунами, а такий, щоб доріжка хоча б 200 метрів. Дуже вас просимо, хоча б на наступний рік. Це від громадськості спортивної кажу вам», - звернувся до представників виконкому Леонід Котвицький

Мер Сергій Сухомлин відповів, що у міста є плани щодо цього, деякі навіть узгоджувалися з архітекторами, однак «поки це лише плани».

Довідка міськради:

Леонід Болеславович Котвицький - заслужений тренер України, тренер вищої категорії, нагороджений особистим сертифікатом Міжнародного олімпійського комітету, у Житомирській ДЮСШ «Авангард» працює 42 роки. За 49 років спортивно-педагогічної діяльності підготував 6 Майстрів спорту міжнародного класу і 22 Майстра спорту, його вихованці 38 разів виборювали звання Чемпіона України.

Нагадаємо, розпорядження про нагородження іменними годинниками директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» та тренера з триатлону Леоніда Котвицького Сергій Сухомлин підписав 16 березня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2012 року житомирський басейн «Авангард» був закритий на капітальний ремонт. Восени 2012 року, після трьох місяців реконструкції, басейн відкрили. Навесні 2015-го «Авангард» знову ремонтували. У березні 2016 року тодішній губернатор Сергій Машковський мав намір зробити зі школи «Авангард» спортивну візитівку Житомира. Улітку 2016 року житомирська тріатлоністка Юлія Єлістратова попросила у влади 50-метровий басейн для тренувань.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: басейн Котвицький виконком тренер  
Матеріали по темі