Влада

Київська «лотерейна» компанія хоче скасувати рішення Житомирського виконкому про нічний режим роботи закладів

23 May 2018, 15:59

19 березня 2018 року ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду відкрито провадження в адміністративній справі № 806/885/18 за позовом ТОВ «Лото Спорт» до виконавчого комітету Житомирської міської ради про визнання нечинним та скасування рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.10.2013 № 491.

Про це 23 травня повідомив сайт міськради.

Рішення, яке хочуть скасувати розповсюджувачі «лотерей», стосується затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м. Житомира. У положенні, зокрема, зазначається, що режим роботи зазначених об’єктів в нічний час встановлюється рішенням виконавчого комітету міської ради.

Ініціатор позову ТОВ «Лото Спорт» знаходиться у Києві і належить Анатолію Олексійовичу Базару, основний вид діяльності підприємства – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна

Чергове засідання Житомирського окружного адміністративного суду призначене на 12:00 год. 6 червня 2018 року.

Нагадаємо, в Житомирі працівники «лотерей» у суді оскаржують штрафи за роботу закладів у нічний час.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2017 року депутати міської ради на сесії шукали рішення щодо боротьби із замаскованими під лотерею гральними закладами. 22 лютого цього рокуу під час звіту за рік роботи громадські активісти задали питання щодо гральних закладів у місті: мер Сергій Сухомлин зазначив, що муніципальна інспекція проводить нічні рейди по перевірці графіків роботи. Розпорядженням від 6 березня 2018 року мер створив робочу групу, яка має вивчити роботу лотерейних закладів. Наприкінці березня під час спеціальних рейдів у Житомирі інспектори превенції Житомирського відділу поліції виявили та задокументували 8 випадків порушення встановленого режиму роботи лотерейними закладами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд лотерея виконком нічний режим  
Матеріали по темі