Влада

​ОДА оголосила майже два десятки тендерів на ремонт доріг Житомирської області

31 May 2018, 11:37

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА оголосило 17 тендерів на проведення капітального та поточних середніх ремонтів доріг області.

Про це 31 травня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Романа Крисюка.

«Зараз у нас є 17 оголошених тендерів на проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах області, які ми оголосили ще на початку травня. Майже готові документи ще щодо 2 тендерів, тобто, вже у червні ми можемо починати робити ремонти», – сказав Роман Крисюк.

Також він додав, що зараз в області проводяться ямкові ремонти доріг.

Нагадаємо, з 2018 року дороги Житомирської області «забрали» у Держагентства і передали місцевій владі. В лютому голова ОДА Ігор Гундич заявляв, що у 2018 на капітальний і поточний ремонт доріг Житомирської області сумарно спрямують близько 1,5 мільярда гривень.

У квітні 2018 користувачі соцмереж скаржились на розбиті траси, а Житомирська ОДА виклала фото, як шляховики проводять ямкові ремонти.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні Уряду 23 травня прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи перевірити ремонт траси Р18 Житомир-Ставище, до якості якого є претензії у Державного агентства автомобільних доріг України. Того ж дня прокуратура розпочала за цим фактом кримінальне провадження.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт тендер  
Матеріали по темі