Місто

УКБ хоче заплатити 2,2 млн грн за ремонт даху дитсадка в Житомирі, дешевші пропозиції відхилили

14 June 2018, 11:46

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради наприкінці травня оголосило тендер на капітальний ремонт покрівлі Житомирського дошкільного навчального закладу № 32 за адресою: вул. Гетьмана Самойловича,16.

За ремонт збиралися заплатити 2 млн 249 тис. 289,60 грн. В тендері брали участь чотири ТОВ, але переможцями стали ті, які запропонували найбільшу ціну. 6 червня відбулося відкриття тендерних пропозицій: замовник відхилив всі, крім житомирського ТОВ «Уют Строй». Пропозиції були відхилені як такі, що не відповідали кваліфікаційним критеріям.

Остаточна пропозиція «Уют Строй» – 2 млн 234 тис. 487,60 грн, що лише на 14,8 тис. грн менше від заявленої вартості ремонту. 14 червня був опублікований протокол щодо визнання цього ТОВ переможцем тендеру.



Нагадаємо, 23 квітня 2018 року з ТОВ «Уют Строй», яке фігурує у кримінальних провадженнях, УКБ уклало договір на будівництво душових у житомирському гідропарку. Після втановлення душових виникла пролема: вода, яка з них стікає до каналізації, не відкачується.


Як повідомляв Житомир.info, 18 травня цього року Господарський суд Житомирської області відхилив обидві цінові пропозиції та відмінив торги з капремонту фасаду своєї будівлі, де у тендері змагалися ТОВ «Уют Строй» та ТОВ «Проектстрой», які мають одного засновника та власника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер УКБ дитсадок ремонт  
Матеріали по темі