Події

Обвинувачені у вбивстві бердичівлянки Юлії Козак відмовилися від суду присяжних

9 July 2018, 12:03

Чоловік загиблої бердичівлянки Юлії Козак Святослав та його рідна сестра Світлана Кустовецька, яких підозрюють у вбивстві дівчини, відмовилися від суду присяжних.

Про це у коментарі Житомир.info 9 липня розповів адвокат потерпілої сторони, мами Юлії Козак, Олексій Слівінський.

«Вони (обвинувачені) скористалися своїм правом і відмовилися від суду присяжних, тому засідання відбуватиметься у звичайному режимі. 23 липня відбудеться наступний розгляд справи, проте, з трійки одна суддя у відпустці – її відкличуть на один день, тільки для того, аби продовжити строк тримання під вартою», - розповів адвокат Олексій Слівінський.

Нагадаємо, 14 червня в апеляційному суді Житомира було зачитано рішення суду про те, аби призначити судовий розгляд кримінального провадження стосовно Святослава Козака та Світлани Кустовецької обвинувачених за статтею 115 ч.2 п.6 та п.12 і за статтею 189 ч.4 Кримінального кодексу України у відкритому судовому засіданні судом присяжних.

13 червня житомирський апеляційний суд розглядав скаргу Світлани Кустовецької, яку підозрюють у вбивстві бердичівлянки Юлії Козак, та залишив її під вартою.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2018 року у соціальній мережі Facebook бердичівляни розповіли про вбивство молодої жінки: чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина Юлію Козак. Святослава Козака затримали за підозрою у вбивстві дружини. 15 травня суд продовжив тримання під вартою чоловіку вбитої Святославу Козаку. 8 червня прес-служба прокуратури Житомирської області повідомила, що бердичівлянину та його сестрі за вимагання та умисне вбивство Юлії Козак можуть присудити довічне ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Козак Бердичів вбивство суд суд присяжних  
Матеріали по темі