Місто

У відділі технагляду розповіли, чи виправив підрядник недоліки ремонту на дорозі по вулиці Перемоги у Житомирі

27 July 2018, 11:30

Через погодні умови підрядник поки не береться ліквідовувати недоліки, які були зафіксовані працівниками технагляду після капітального ремонту дороги по вулиці Перемоги у Житомирі.

Про 27 липня у коментарі Житомир.info розповів інженер відділу технагляду управління комунального господарства Житомирської міськради Андрій Редько.

«Інформацію щодо нерівностей передали і замовнику, і підряднику. У зв’язку з тим, що погодні умови не дозволяють виконувати ці роботи, то роботи, звичайно, не виконуються. Тому що для виконання цих робіт потрібен асфальтобетон, а ще потрібно розрахуватися за попередній асфальтобетон, щоб завод знову випустив таку саму масу. У неділю планується заасфальтувати перехрестя вулиць Перемоги та Сціборського, і по мірі можливостей будуть виправляти ці всі нюанси. Щоб ви зрозуміли, з чотирьох штиків – один вже став нормальним, тобто, під дією транспорту, тролейбусів – вже нормативні показники. Ми за цим спостерігаємо: люки потрібно піднімати. Для того, щоб все виправити нам потрібен матеріал, для того, щоб застосувати матеріал, нам потрібна погода, ось два тижні ми стоїмо, бо ніхто не хоче ризикувати, бо погода не стабільна. Ось з неділі вже передають хорошу погоду і люди будуть працювати», – розповів Андрій Редько.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня працівники технагляду разом з журналістами перевірили капітально відремонтовану ділянку дороги по вулиці Перемоги у Житомирі на рівність та якість укладеного асфальтобетонного покриття.

Виконком розкритикував ремонт дороги по вулиці Перемоги в Житомирі, а мер поїхав особисто перевірити.

Дану ділянку дороги ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд, через проспект Незалежності. Роботи виконувало ТОВ «Асфальт Плюс», яке виграло тендер. Рух по вулиці Перемоги відновили6 липня. Перед відкриттям відремонтованої дороги, 6 липня, на ділянці об’їзду, в районі меблевої фабрики «Луч», сталася ДТП з трьома потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Редько технагляд ремонт дорога Перемоги  
Матеріали по темі