Влада

КП «Зеленбуд» хочуть дозволити безкоштовно порушити благоустрій під час реконструкції скверу на Лятошинського в Житомирі

30 July 2018, 13:32

Комунальному підприємству «Зеленбуд» планують надати дозвіл на безкоштовне порушення благоустрою під час реконструкції скверу на вулиці Лятошинського.

Проект рішення виконавчого комітету «Про звільнення від сплати за надання контрольної картки на порушення благоустрою» 30 липня 2018 року опублікований на сайті Житомирської міської ради.

«Враховуючи звернення управління комунального господарства Житомирської міської ради та комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради щодо звільнення від сплати за надання дозволу на порушення благоустрою, відповідно до ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради вирішив: Дозволити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради безоплатно видати комунальному підприємству «Зеленбуд» Житомирської міської ради контрольну картку на порушення благоустрою на розі вулиць Небесної Сотні і Бориса Лятошинського згідно проекту «Капітальний ремонт з елементами благоустрою та озеленення скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Бориса Лятошинського вм. Житомирі». – йдеться у проекті рішення.

Також, комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради має обов’язково оформити картку на порушення благоустрою з дотриманням усіх умов договору, укладеного з комунальним підприємством «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

Картку порушення благоустрою планують надати вже у середу, 1 серпня. Про це у коментарі Житомир.info 30 липня розповів начальник КП «Зеленбуд» Олександр Шевчук.

«Відкриваємо картку порушення благоустрою. Цю картку видає інспектор з благоустрою міста, тому, тільки буде готова картка, одразу почнемо. Якщо я не помиляюся, то вже частково завезли щити для огородження. Думаю, що в середу у нас вже буде картка. У середу – робоча нарада, тому більш детально по строкам можу пояснити», - наголосив Олександр Шевчук.

Нагадаємо, 24 липня 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів про те, що реконструкція скверу починається з демонтажу лавок, смітників, рекламних конструкцій.

18 липня на засіданні члени виконавчого комітету вирішили дати згоду на демонтаж кіосків м’ясокомбінату та фірми «Руден» на розі вулиць Лятошинського-Небесної сотні через реконструкцію скверу.

11 липня на сайті ProZorro зазначалася інформація про те, що під час торгів найдешевша пропозиція щодо реконструкції скверу поблизу Житнього ринку в Житомирі була відхилена.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського має бути сучасним, зеленим, з світлодіодним освітленням, зручними лавками та столами для шахів. Проект реконструкції скверу затвердили на червневому виконкомі цього року. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко.

Фірма «АртХаус» з 2013 року ремонтує центральний стадіон «Полісся» в Житомирі і принаймні двічі просила мільйонні доплати. У червні 2016 року фірмі «АртХаус» не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля, у липні того ж року вона була учасницею тендеру з будівництва сміттєзвалища у Новограді-Волинському, але не виграла його. У серпні 2016 року виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленбуд Шевчук благоустрій сквер Лятошинського  
Матеріали по темі