Влада

За три дні працівники Укртрансбезпеки у Житомирі та області перевірили більше 130 автобусів

2 August 2018, 12:53

У Житомирській області продовжується проведення спільних з підрозділами Національної поліції України заходів державного контролю (нагляду) на пасажирському транспорті.

Про це 2 серпня інформує Укртрансбезпека в Житомирській області.

«З початку тижня спільними мобільними групами проведено рейдові перевірки в Овруцькому, Брусилівському, Баранівському та Ружинському районах області. Також постійно проводяться перевірки на маршрутах в м.Житомирі. З 30 липня по 2 серпня 2018 року працівниками управління перевірено 210 транспортних засобів, з них автобусів – 132. Виявлено 75 порушень законодавства про автомобільний транспорт, складено 52 акти, в тому числі при виконанні пасажирських перевезень – 32», - йдеться у повідомленні.

Разом з цим продовжується робота по контролю великовагових транспортних засобів на посту патрульної поліції «Кочерів». З початку тижня виявлено 6 випадків порушень габаритних та вагових параметрів та нараховано плати за проїзд на суму 1984 євро.

«Крім того повідомляємо, що у зв’язку зі збільшенням кількості дорожньо-транспортних пригод та тяжкості їх наслідків за участю транспортних засобів автомобільних перевізників, а також з метою забезпечення безпеки перевезень у період масового перевезення пасажирів в період з 3 по 31 серпня 2018 року проводиться комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті «Увага! Серпень – масові перевезення», - зазначили в Укртрансбезпеці.

Нагадаємо, з 22 по 29 липня 2018 року в Житомирській області правоохоронці оглянули 427 пасажирських транспортних засобів та виявили безліч порушень.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року в Чуднові та Романові працівники Укртрансбезпеки зафіксувала кілька випадків перевезення пасажирів без дозвільних документів.

У Житомирі стартувала операція «Перевізник» з 21 липня працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху.

В рамках операції «Перевізник» патрульні склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укртрансбезпека перевірка автобус транспорт  
Матеріали по темі