Влада

Житомирський виконком збереться на позачергове засідання, аби розглянути питання щодо плану заходів до Дня міста

6 August 2018, 14:27

7 серпня о 9:00 відбудеться позачергове засідання Житомирського виконавчого комітету.

Про це 6 серпня інформує сайт Житомирської міської ради.

На порядку денному – два питання: про затвердження плану заходів з нагоди відзначення 1134-ї річниці від дня заснування міста та про забезпечення організації проведення святкових заходів до 1030-річчя хрещення Київської Русі – України.

Нагадаємо, видатки на святкування Дня міста-2018 скоротили, і зараз вони становлять 1 млн 404 тис. 230 грн.

Нардеп від Житомира Борислав Розенблат 30 липня пропонував не витрачати бюджетні кошти на святкування Дня міста, а зібрати гроші «благодійними внесками», і обіцяв виділити на святкування 50 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин своїм розпорядженням затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня міста, а 26 липня збільшив його склад до 35 осіб. 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира»: початок аукціону був запланований на 1 серпня, технічне завдання займало 18 сторінок. 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста вартістю 2 млн грн, і передбачив, що тендер буде скасований. 20 липня управління культури скасувало цей тендер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада виконком засідання День міста  
Матеріали по темі