Влада

Турецького водія, який причетний до смертельної аварії в Житомирській області, звільнили з-під варти

21 August 2018, 18:33

Турецького далекобійника Садика Ортача, який 15 серпня фурою зім'яв легковик разом з двома чоловіками і втік, а наступного дня здався поліції, звільнили з-під варти після сплати 147 тисяч гривень застави.

Про це у своєму фейсбук 21 серпня написав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Сьогодні була внесена застава у сумі 147 тисяч гривень, визначена як запобіжний захід (поряд з двохмісячним триманням під вартою) для водія-громадянина Туреччини. Якщо пам"ятаєте, чоловік причетний до ДТП у с. Ставище Брусилівського району Житомирщини, в якій 15 серпня загинуло двоє молодих хлопців. Після сплати застави іноземець був звільнений з-під варти», - поінформував головний поліцейський області.

Розгляд оскарження запобіжного заходу, поданий ГУНП спільно з прокуратурою, призначено на 23 серпня 2018, - зауважив Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукували, бо він втік з місця пригоди. Наступного дня він сам здався поліції. 17 серпня підозрюваного взяли під варту з можливістю застави, а 18 серпня він пояснив суду, що його вантажівка вилетіла на зустрічну смугу, бо під час руху заклинило рульовий механізм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія загиблий турок  
Матеріали по темі