Влада

У Житомирі підозрюваного в смертельній ДТП громадянина Туреччини взяли під варту з можливістю застави

18 August 2018, 18:59

18 серпня Корольовський районний суд міста Житомира обрав міру запобіжного заходу щодо громадянина Туреччини, підозрюваного у вчиненні ДТП на трасі Київ-Чоп, у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із моменту затримання із можливістю внесення застави в розмірі 147 280 грн.

Подробиці дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, у Корольовському районному суді м. Житомира 17 серпня проходило засідання, на якому мали обрати міру запобіжного заходу для 51-річного громадянина Туреччини, який 15 серпня фурою роздушив легковик разом з двома чоловіками і втік, а наступного дня здався поліції. Однак, за чверть до 18.00 суддя Корольовського районного суду Руслан Галасюк оголосив перерву у судовому засіданні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукували, бо він втік з місця пригоди. Ймовірніше за все, він заснув за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія турок фура громадянин Туреччини  
Матеріали по темі