Місто

У Житомирі хочуть продати з аукціону ще три приміщення: два – на вул.Небесної сотні, одне – на Театральній

5 October 2018, 10:51

Влада Житомира хоче дозволити приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні три об’єкти малої приватизації.

Відповідні проекти рішень сесії 4 жовтня оприлюднені на сайті міської ради.

На сесії планують повторно розглянути питання про продаж на аукціоні приміщення магазину загальною площею 1049,1 кв.м, що розташоване на вул. Небесної Сотні, 54. Нагадаємо, зараз тут знаходиться магазин «АТБ». Питання про продаж цього приміщення на електронному аукціоні розглядали на сесії міської ради 27 вересня, але для прийняття рішення не вистачило голосів.

Також хочуть продати на аукціоні нежитлове приміщення в центрі міста – окреме майно загальною площею 281,4 кв.м, що розташоване на вул. Небесної Сотні, 15. Це адреса чотириповерхового будинку, біля якого добудовують новий заклад замість пабу «Чако».

Третій об’єкт, який збираються виставити на електронний аукціон, теж знаходиться в центрі: приватизувати через аукціон хочуть майстерню територіальної громади міста Житомира загальною площею 73,1 кв.м, що розташоване на вул. Театральна, 5, біля будівлі телецентру.

Нагадаємо, станом на 24 вересня на сайті ProZorro Продажі з’явилися три нові об’єкти, які відділ по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міської ради виставив на аукціон – приміщення, де знаходились фірмові магазини ЖЛГЗ.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин на брифінгу 4 вересня 2018 року розповідав, що міська рада готова виставити на аукціон близько 30 об'єктів. На електроному аукціоні міська влада вже продала два приміщення: будівлю колишньої стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33 площею 687,9 кв.м продали переможцю аукціону за 9 млн грн при стартовій ціні 4 млн 114 тис. 315.07 грн; приміщення колишьного ЖЕКу площею 251.5 кв.м на вул. Мала Бердичівська, 4. продати за 3 мільйони гривень єдиному учаснику аукціону, стартова ціна була 2 млн 572 тис. 538.40 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приміщення міська рада  
Матеріали по темі