Влада

Мер Сухомлин прокоментував наміри житомирських перевізників підвищити вартість проїзду в маршрутках

7 November 2018, 11:35

Доки не вирішиться питання щодо кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку на покращення рухомого складу Житомирського трамвайно-тролейбусного управління, говорити про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті Житомира зарано.

Про це на виконкомі 7 листопада сказав мер Житомира Сергій Сухомлин на прохання прокоментувати чутки у ЗМІ про здорожчання проїзду.

«Я не звертаю увагу на те, що пишуть ЗМІ про маршрутчиків. Таке рішення має прийматися у комплексі з рішенням про комунальний транспорт. Люди мають бачити покращення якості послуг разом з підвищенням вартості проїзду. Тому, доки не вирішиться питання щодо кредиту ЄБРР на покращення рухомого складу ТТУ, говорити про підвищення вартості в маршрутках зарано», - сказав міський голова.

Нагадаємо, з 5 листопада в соцмережі розповсюджуються чутки про наміри житомирських перевізників вкотре підвищити вартість проїзду в маршрутках. Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Михайло Грищук пояснив, що перевізники міста вже подали обґрунтування підвищення ціни за проїзд, потім ці зміни має погодити виконком. У прямому ефірі програми «Тема дня» на Житомир.info 5 листопада міський голова Сергій Сухомлин прокоментував конфлікт між «транспортними» керівниками щодо валідаторів.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня 2017 року пасажири житомирських маршруток почали платити за проїзд 5 грн. Крім подорожчання проїзду у маршрутках, умови перевезення пільговиків, вартість проїзду для школярів та в електротранспорті залишається незмінними.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка перевізник проїзд подорожчання Сухомлин  
Матеріали по темі