Місто

​Житомирські тролейбуси №1 хочуть пустити по кільцю, без розвороту на вокзалі: будують нову лінію

21 February 2019, 09:30

Незабаром житомирські тролейбуси №1 ходитимуть по кільцю назустріч один одному, щоб пасажири могли потрапити на Польову без пересадки.

Про це 21 лютого повідомив сайт Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

«Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» розпочало будівництво обгінної лінії на зупинці «Майдан привокзальний». Після закінчення усіх робіт, рух тролейбусів за маршрутом №1 буде здійснюватись по кільцю один одному назустріч. Вже незабаром можна буде без пересадки на тролейбусі за маршрутом №1 доїхати, наприклад, з вулиці Київської до Польової», - поінформувало ТТУ.

Нагадаємо, 8 лютого 2019 ЖТТУ анонсувало зміну графіка руху комунальних автобусів 53 та 53А та тролейбусів №2, №3 та №5А у вихідні дні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 на вулиці міста виходило 111 тролейбусів і 18 трамваїв. З літа 2017 всі вони оснащені стаціонарними валідаторами. А восени 2018 Житомир став першим в Україні містом, де проїзд у комунальному транспорті можна оплатити банківською карткою. Із 27 лютого 2017 року в кіосках ЖТТУ почали продавати е-квиток, який, за прогнозами, мав дозволити житомирянам пересідати на інший електротранспорт без додаткової оплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус ТТУ  
Матеріали по темі