Суспільство

У районі Житомирської області, де ліквідували автодор, працівники ради латали ями «благодійним» відсівом

2 March 2019, 14:23

28 лютого на дорозі між селом Романівка на містом Чуднів Житомирської області засипали ями відсівом, купленим місцевими підприємцями.

Ями латали працівники благоустрою Романіської селищної ради, бо працівників Романівської філії Баранівського автодору скоротили, - повідомив сайт Твій Романів.

«Колишній керівник Романівської філії автодору Віктор Каленський підтвердив Твій Романів, що на вказаній ділянці засипають відсівом найбільш небезпечні вибоїни. За його словами, роботи розпочали на прохання голови Романівської РДА Олексія Капінуса, використали КамАЗ Романівської філії Баранівського автодору, а оскільки всіх працівників філії скоротили, роботу виконують працівники з благоустрою Романіської селищної ради. Кошти на аварійний ремонт надали спонсори та підприємства району», - поінформував Твій Романів.

Нагадаємо, у Житомирській області в рамках оптимізації підприємства ліквідовують філії облавтодору: з 10 нині діючих підрозділів залишаться лише 6 дорожньо-експлуатаційних дільниць (ДЕД).

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2019 року Олександр Мельниченко розповідав, що працівники філій «стабільно» недоотримують зарплату за 3 місяці, але на якість виконаних ними робіт це не впливає. Нещодавно ІCTV зняв сюжет про дорожників Любарського району Житомирської області, які півроку не отримують зарплат і латають ями без асфальту

У лютому 2019 заборгованість ДП «Житомирський облавтодор» перед працівниками склала більше 400 тис. грн. Через борги увлітку 2018 року дорожники вийшли на блокування траси Київ-Чоп у Пулинському районі та обіцяли знову перекрити трасу, якщо з ними не розрахуються за тиждень. У зв’язку з цими подіями перший заступник начальника САД у Житомирській області Сергій Заїка розповідав, що Служба автодоріг не має відношення до заборгованості і вчасно розраховується.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автодор філія яма дорога  
Матеріали по темі