Політика

На житомирські дільниці приїхали «журналісти» газет, заснованих фондом Лабунської

31 March 2019, 12:39

На дільницях у Житомирі реєструються люди з посвідченнями журналістів газет «Попільня на долонях», «Ружин на долонях» та «Діловий Бердичів», в деяких посвідченнях навіть не вписані прізвища.

Про це Житомир.info повідомляють з виборчих дільниць.

Молодиків, яким роздавали посвідчення, помітили на парковці біля ТРЦ «Глобал UA».

Газети «Попільня на долонях», «Ружин на долонях» та «Андрушівка на долонях» були зареєстровані 25 квітня 2013 року, засновник всіх трьох видань – благодійний фонд «ЛАВ», який належить очільниці обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліці Лабунській.


Редактор газети «Діловий Бердичів» Валерій Шелепа є депутатом Бердичівської міської ради від ВО «Батьківщина» та прес-секретарем Анжеліки Лабунської.

Шелепа та Лабунська на брифінгу 1 березня 2017 року

Нагадаємо, 31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці відкрилися о 8 ранку (за літнім часом). З перших хвилин виборів ОПОРА в Житомирській області фіксує нестачу скриньок та голосування без паспортів. Станом на 10.00 поліція вже зафіксувала 6 повідомлень про порушення на виборах у Житомирській області, в тому числі спробу винесення бюлетеня з дільниці.

Як повідомляв Житомир.info, у другому турі виборів мера Житомира 15 листопада 2015 року на дільницях реєструвалося багато журналістів від невідомих видань і з підозрілими посвідченнями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори дільниця журналіст "Батьківщина"  
Матеріали по темі