Політика

Керівник Житомирської митниці та підприємець Черпіцький об’єдналися на пасхальному білборді

8 April 2019, 13:28

У Житомирі розміщені білборди, на яких Костянтин Черпіцький та Сергій Гринчук вітають житомирян з пасхальними святами.

Сергій Гринчук зараз керує Житомирської митницею, а Костянтин Черпіцький є сином колишнього народного депутата Олега Черпіцького.

Костянтин Черпіцький до березня 2017 року працював головним державним ревізором-інспектором відділу контрольно-перевірочної роботи управління податків і зборів з фізичних осібДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві. Після звільнення з держслужби він став керівником ТОВ «Стар Пак», яке належить його батькові – Олегу Черпіцькому, та отримав у подарунок дві кватири в Києві - 42,8 кв.м та 55,2 кв.м.

На дострокових парламентських виборах у 2014 році Гринчук був висунутий кандидатом від ВО «Батьківщина» по мажоритарному округу №63 (Бердичів) та зареєстрований ЦВК. Згодом прес-служба партії повідомила про зняття свого кандидата з виборів по Бердичівському округу №63. За даними сайту «Посіпаки», Гринчук був помічником нардепів Верховної Ради нинішнього скликання – Сергія Пашинського та Вадима Кривенка, обидва з фракції «Народний фронт», а раніше у Житомирській області представляли партію Юлії Тимошенко ВО «Батьківщина».

Згодом керівник Житомирської митниці Сергій Гринчук заявив, що нікого відношення до білбордів не має.

Нагадаємо, в 2007 році Олег Черпіцький був обраний до Верховної Ради по списку «Блоку Юлії Тимошенко( №133) в березні 2012 року був виключений з фракції БЮТ, хоча вже в 2010 році, після обрання президентом Януковича, він голосував разом з парламентською коаліцією, утвореною Партією регіонів. На виборах 2014 року Черпіцький хотів як самовисуванець балотуватися до Верховної Ради по округу №62 (Житомир), але ЦВК в реєстрації відмовила.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Гринчук був депутатом V та VI скликань Житомирської обласної ради від ВО «Батьківщина» і керував Житомирською митницею з червня 2014 року по серпень 2015 року. На роботу в митницю він повернувся в серпні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: білборд Гринчук Черпіцький  
Матеріали по темі