Місто

Через низькі бали претенденток у Житомирі не обрали директора вечірньої школи, оголосять новий конкурс

17 July 2019, 16:14

Конкурс на посаду директора вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради визнали таким, що не відбувся.

Результати конкурсу 17 липня оприлюднили на сайті міськради.

Так, перше місце з результатом 20,17 бала в Олени Талько, яка кілька місяців тому претендувала на директора ЗОШ № 7. У її єдиної конкурентки Таїси Пилипчук 7,8 бала і 2 місце.


Скріншот з сайту мерії

«Відповідно до підпункту 16.1.1 Положення, конкурсна комісія визначає переможця серед кандидатів, які набрали не менше 24 балів за результатами всіх етапів конкурсного відбору. Конкурсна комісія не визначила переможця конкурсу на посаду вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради», - йдеться в оприлюднених результатах.

У протоколі засідання комісії від 16 липня 2019 року зазначається, що конкурсна комісія вирішила не визнавати жодну з кандидаток переможницею на посаду директора вечірньої школи, а конкурс визнати таким, що не відбувся.


Скріншот з протоколу

17 липня голова конкурсної комісії Марія Місюрова повідомила Житомир.info, що найближчим часом буде оголошено повторний конкурс, а зараз обов’язки керівника вечірньої школи виконує практичний психолог цього закладу Олена Білявська.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року Олена Талько брала участь у конкурсі на посаду директора житомирської школи № 7, однак тоді комісія визнала конкурс таким, що не відбувся, через низький рівень компетентності кандидатів. У повторному конкурсі в червні 2019 перемогу отримав учитель фізики й математики ЗОШ №7 Михайло Чемерис.

Підпис Таїси Пилипчук як голови профспілкового комітету вечірньої школи стоїть у додатку до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом вечірньої ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради на 2016-2021 роки.

Як повідомляв Житомир.info, конкурс на посаду директора вечірньої школи оголосили 10 червня 2019 року. Посадовий оклад директора вечірньої школи становить 5 тис. 896 грн, з майбутнім керівником укладуть контракт на 2 або 6 років (в залежності від досвіду на посаді директора). Документи приймали до 1 липня 2019 року.

Попередній директор вечірньої ЗОШ по вулиці Каракульній, 15 Ігор Поліщук помер у лютому 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс вечірня школа  
Матеріали по темі