Влада

Віталій Бунечко пообіцяв добудувати житомирський стадіон «Полісся» без залучення додаткових коштів

28 August 2019, 12:32

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко запевняє, що стадіон «Полісся» нарешті добудують.

Про це новопризначений очільник ОДА заявив 28 серпня під час своєї першої пресконференції.

«Як мені сказали, я вже четвертий (голова Житомирської ОДА, який обіцяє добудувати стадіон – ред.). Так ось я вам скажу: унікали, взагалі унікальні ситуації, було б більше часу, я вам розказав би. Я наведу приклади: перетягують цей рік за роком, там щось кажуть, якісь козирки – воно все потрібно, напевно. Але задача чомусь у них перетягнути в новий рік, потім збільшити бюджет, потім знову «хрюкнуть» і на цих 2% спокійно жити. Не буде! Добудуємо. В тих коштах, які є. Не будемо збільшувати. Хто не буде будувать, піде до чортової бабушки. Ми стадіон добудуємо», – стверджує Віталій Бунечко.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 11 березня 2019 на засіданні Ради регіонального розвитку в Житомирі тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич назвав стадіон «Полісся» головним спортивним символом змін на Житомирщині. А 8 квітня 2019 віце-прем’єр міністр України Генадій Зубко проінспектував хід реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Тоді Ігор Гундич розповів, що здати в експлуатацію об’єкт сподіваються у другому-третьому кварталі поточного року.

17 травня футбольна команда «Полісся» вперше за останні 15 років провела тренування на «рідному» стадіоні в Житомирі.

31 травня на стадіон «Полісся», де триває реконструкція, вкотре навідався тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич. На той період на стадіоні, зокрема, завершували асфальтувати доріжки.

В середині червня в ОДА відзвітували про роботи на стадіоні «Полісся», запевнивши, що все йде планово та поетапно.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція стадіону «Полісся» почалася 2013 року – тоді з компанією «АртХаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 році підрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйонів. У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн. 1 березня 2019 року тодішній голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко стадіон "Полісся" реконструкція  
Матеріали по темі