Влада

Дмитро Ткачук відмовився писати заяву на звільнення, сесія не може його звільнити, - мер Житомира

31 October 2019, 13:14

Сесія не може ухвалювати рішення про звільнення заступника мера Дмитра Ткачука, бо він не написав заяву на звільнення.

Про це на черговій сесії 31 жовтня сказав мер Сергій Сухомлин перед розглядом питання про звільнення заступника міського голови.

«Начальник управління транспорту написав заяву на звільнення, заступник відмовився написати заяву на звільнення. Якщо ми сьогодні будемо голосувати за звільнення, то це може бути незаконне рішення, яке може бути оскаржене в суді, тому пропоную зняти це питання з порядку денного», - сказав мер.

За знаття питання з розгляду проголосували 25 з 27 депутатів (всього у міській раді 42 депутати).

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, станом на 19 вересня мер Житомира не отримував заяву на звільнення від Дмитра Ткачука.

Пропозицію щодо подання заяв на звільнення Сухомлин озвучив на початку сесії Житомирської міської ради 17 вересня 2019 року через неспроможність вирішити з перевізниками питання щодо пільгового проїзду інвалідів ІІ групи. За кілька годин начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, який виграв конкурс і був призначений на посаду начальника управління з 16 квітня 2019 року, повідомив, що вже віддав меру свою заяву, а заступник мера Дмитро Ткачук сказав, що заяву не писав.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2017 року на сайті міської ради з’явився проєкт рішення сесії про звільнення двох заступників мера – Олександра Фещенка та Дмитра Ткачука. Після цього 1 листопада Олена Кучерук зареєструвала петицію-звернення до депутатів міської ради з проханням не звільняти Дмитра Ткачука, яка за добу зібрала необхідну кількість підписів. На сесії міської ради 9 листопада 2017 року депутати звільнили Фещенка, а питання звільнення Ткачука зняли з порядку денного – дали йому шанс завершити транспортну реформу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук сесія заява звільнення  
Матеріали по темі