Політика

Житомирська міська виборча комісія отримала для реєстрації документи п’ятого кандидата в мери

23 September 2020, 13:28

Житомирська міська територіальна виборча комісія 23 вересня прийняла документи від партії «Опозиційна платформа – За життя», яка висуває кандидатів у депутати міської ради та в мери Житомира.

Про це Житомир.info повідомили в Житомирській МВК.

До комісії подали список 34 кандидатів в депутати Житомирської міськради та документи кандидата в мери – Наталії Леонченко, яка є депутат Житомирської міської ради, очолює фракцію Опозиційного блоку та комісію із соціально-гуманітарних питань.

На позачергових парламентських виборах 2019 року Леонченко балотувалася по Житомирському округу №62 від ОПЗЖ та в результаті посіла друге місце серед 18 кандидатів з результатом 8,1% голосів виборців. Чоловік депутатки з 12 квітня 2018 року працює директором комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Нагадаємо, МВК вже отримала документи про реєстрацію кандидатів в депутати Житомирської міської ради та в мери від партії «За майбутнє» (кандидат в мери Андрій Дяченко), від ВО «Батьківщина» (кандидат в мери Олена Розенблат), від партії «Європейська Солідарність» (кандидат в мери Людмила Зубко), від партії «Пропозиція» (кандидат в мери Сергій Сухомлин).

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, в тому числі – мера Житомира. 10 серпня у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські. В Житомирській міській ОТГ на місцевих виборах 2020 року буде 6 виборчих округів замість 42, а розмір грошової застави для кандидатів в мери Житомира становить 44,6 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори МВК кандидат партія Леонченко  
Матеріали по темі