Місто

Житомирський виконком перед вихідними зібрався на позачергове засідання з приводу карантинних обмежень. Трансляція

20 November 2020, 15:04

Позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради скликали на 15:00 год. 20 листопада.

Про це за пів години до початку засідання повідомила пресслужба міської ради.

У порядку денному лише одне питання – про внесення змін до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 22.05.2020 № 578 «Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади».

Зміни стосуються дозволу школярам 5-11 класів відвідувати навчальні заклади.

Нагадаємо, з 14 по 30 листопада в Україні діє «карантин вихідного дня»: дозволена робота лише продуктових магазинів, аптек, фінансових та медичних установ, пошти, АЗС та СТО. На позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради, яке відбулось 13 листопада, зняли з розгляду питання щодо введення «карантину вихідного дня», бо відповідна постанова Кабміну до початку засідання не була опублікована в «Урядовому кур’єрі».

Чи ігнорували житомирські підприємці «карантин вихідного дня» у перший день його дії, 14 листопада, дивіться у відеосюжеті

Як повідомляв Житомир.info, упродовж вихідних, 14-15 листопада 2020 року, на території Житомирської області за порушення карантину поліція оформила 106 адміністративних матеріалів та припинила роботу 29 закладів. 17 листопада Верховна рада розглядала проєкт постанови про пом’якшення карантинних обмежень у вихідні дні, але він не набрав достатньої кількості голосів: «за» проголосували лише 149 нардепів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком карантин  
Матеріали по темі