Влада

​Президент звільнив голову РДА у Житомирській області

3 February 2021, 20:03

Володимир Зеленський розпорядився звільнити голову Новоград-Волинської районної державної адміністрації Сергія Литвинчука.

Відповідне розпорядження №22 «Про звільнення С.Литвинчука з посади голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Житомирської області» 3 лютого опублікували на сайті президента.

«Звільнити ЛИТВИНЧУКА Сергія Анатолійовича з посади голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Житомирської області згідно з поданою ним заявою», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, Сергій Литвинчук був призначений головою РДА 11 грудня 2019 року. На місцевих виборах 2020 року Литвинчук балотувався на посаду Новоград-Волинського міського голови від президентської партії «Слуга народу» і з невеликим відривом програв Миколі Боровцю

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення комісій з реорганізації 19-ти районних державних адміністрацій. 13 січня в програмі «Діалоги» на Житомир.info голова ОДА Віталій Бунечко розповів, що провів співбесіди з головами нових райдержадміністрацій, всі кандидатури погоджені, і він хоче всіх 23 очільників районів залишити на посадах, які будуть в штатному розписі.

Перше розпорядження, яке голова ОДА Віталій Бунечко підписав в 2021 році, стосувалося граничної чисельності працівників чотирьох райдержадміністрації. 20 січня Бунечко вніс зміни в це розпорядження, затвердивши нову чисельність РДА: Бердичівська – 125 (було 159), Житомирська – 220 (було 192), Коростенська – 180 (було 159), Новоград-Волинська – 144 (було 159).

26 січня пресслужба міністерства фінансів повідомила, що Житомирська ОДА отримає майже 47 млн грн на виплати звільненим працівникам райдержадміністрацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент голова РДА Новоград-Волинський район  
Матеріали по темі