Місто

​Департамент Житомирської ОДА за 330 тис. грн замовив чергове коригування проєкту реконструкції стадіону “Полісся”

23 February 2021, 11:05

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації 22 лютого уклав угоду з ТОВ “Проспект-проект” на коригування проєктної документації по об'єкту: "Реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 в м. Житомирі". Вартість підписаного договору - 330 тис. грн.

Роботи з коригування проєкту фірма має виконати до 4 березня 2021 року, джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 22 лютого на ресурсі ProZorro.

Закупівля була проведене без використання електронної системи. І в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоду.

ТОВ “Проспект-проект” зареєстроване в Житомирі по вулиці Михайлівська, 16. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері архітектури, статутний капітал - 10 тис. грн. Власницею фірми є Грабчук Олександра Вікторівна.

Зазначимо, що два роки тому, 21 лютого 2019 року, ТОВ “Проспект-проект” вже підписувало договір на коригування проєктної документації з реконструкції футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону “Полісся”. Тоді коригування проєктної документації обійшлося в 297,6 тис. грн.

Відеосюжет про дев’ять голів Житомирської облдержадміністрації, спочатку десятки, а згодом і сотні мільйонів гривень та 15 років будівництва дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція центрального стадіону «Полісся» триває вже 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий.

22 серпня 2019 року на офіційному відкритті стадіону «Спартак Арена» новий голова ОДА Віталій Бунечко пообіцяв добудувати стадіон «Полісся» і 5 вересня зібрав нараду, аби обговорити реконструкцію центрального стадіону. А вже 16 жовтня цього ж року Бунечко «анонсував» розслідування про можливе розкрадання коштів на реконструкції стадіону «Полісся». У листопаді слідчі ГУНП звернулися до суду з клопотанням про доступ до речей та документів, необхідних для розслідування, розпочатого 7 жовтня 2017 року, щодо розтрати коштів на реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Мова йде про роботи, які виконувалися впродовж 2016-2019 років, сума завданих збитків ще встановлюється. 23 грудня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко затвердив проєктну документацію по реконструкції стадіону «Полісся» загальною вартістю 167 млн грн.

У вересні 2020 року голова ОДА та підрядник пообіцяли у листопаді провести перші матчі на житомирському стадіоні «Полісся».

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Полісся ОДА проєкт коригування  
Матеріали по темі