Події

​Житель Житомирського району продав майже 600 л пального і поїхав розважатись у столицю, директор компанії заявив про зникнення

9 April 2021, 10:35

До поліції звернувся директор однієї з транспортних компаній Житомира із повідомленням про зникнення його 40-річного працівника та транспортного засобу. З’ясовуючи обставини зникнення оперативники карного розшуку встановили його причетність до крадіжки пального, належного підприємству. Чоловік продав викрадене та, поки його розшукували, розважався у столиці. Всі обставини слідчі встановлюють у ході досудового розслідування.

Про 9 квітня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, 40-річний водій на вантажному автомобілі виїхав для доставки товару в іншу область, проте до місця призначення не прибув та на неодноразові дзвінки керівництва не відповідав. Оперативники відділу поліції №1 Житомирського райуправління розпочали необхідні розшукові заходи. Вантажівку знайшли на одній зі стоянок неподалік обласного центру. Як вдалось встановити, зниклий водій злив з автомобіля близько 600 л пального та після того більше не з’являвся.

Надалі правоохоронці з’ясували, що чоловік, який проживає у с. Денишах Житомирського району, продав паливні матеріали односельцям. Сам же з вирученими коштами вирушив розважатися з друзями до м. Києва. А після повернення змушений був давати пояснення правоохоронцям», – йдеться у повідомленні.

Попередня кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) КК України.Законодавством таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2021 року пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області повідомляла про викриття двох молодиків у крадіжці з підприємства, на якому вони працювали: начальник виробництва з колегою винесли з фірми електроінструментів та пального на 100 тис. грн, після чого самі ж заявили про крадіжку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пальне викрадення транспортна компанія поліція  
Матеріали по темі