Місто

​У Житомирі оголосили тендер на капітальний ремонт майдану Корольова: очікувана вартість - понад 25 млн грн

4 November 2021, 11:26

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт території благоустрою майдану ім. С.П. Корольова. Очікувана вартість закупівлі - 26,5 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 3 листопада на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з капітального ремонту благоустрою майдану ім. С.П. Корольова мають бути виконані до 1 вересня 2022 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має вкласти нову плитку та відновити асфальтобетонне покриття, улаштувати сходи та пандус, провести роботи з водовідведення та зовнішнього електроосвітлення, встановити систему відеонагляду. Також підрядник має установити лавки та урни, чотири вуличні скульптури, 63 бетонні півсфери та флагшток.

Окрім того, переможець має озеленити територію: висадити кущі, самшит, туї, клени, ялівці, сакури, лаванду, липи та інше.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 19 листопада, аукціон запланований на 22 листопада.

Нагадаємо, у жовтні 2020 міська влада показала ескізний проєкт реконструкції майдану Корольова і просила житомирян надати свої пропозиції.

Про остаточний варіант реконструкції майдану 18 березня 2021 року розповіла головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн, відеосюжет дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2020 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір на проведення проєктних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт території благоустрою майдану ім. С.П. Корольова в м. Житомирі»: за 530 тис. грн ТОВ «Архітектура плюс дизайн» мало до 30 червня 2020 року зробити проєкт. Зауважимо, що в жовтні 2019 року радник мера Житомира Олександр Черняхович розповідав, що проєкт реконструкції майдану Корольова вже на 90% готовий, є невеликі зауваження до самого проєкту, на експертизу його ще не видавали, але вже розрахунки є, колір плитки вибраний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реконструкція майдан Корольова тендер УКБ  
Матеріали по темі