Місто

На посаду директора житомирської школи №22 є лише два претенденти

13 December 2021, 13:32

На посаду директора Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна є два претенденти, які наразі працюють в цьому закладі.

Прізвища претендентів названі в оприлюдненому на сайті міської ради протоколі засідання конкурсної комісії, яке відбулося 9 грудня 2021 року.

Комісія отримала документи від двох претендентів на посаду директора школи №22: Міненко Наталії Миколаївни, яка зараз є в.о. директора закладу, та Ващенко Світлани Миколаївни, яка працює в цій школі соціальним педагогом.

Обох кандидаток допустили до участі в конкурсі, основні етапи якого запланували провести 22 грудня 2021 року о 10:00 в пресцентрі міської ради: письмове тестування та вирішення письмових ситуаційних завдань (до 90 хвилин), презентація перспективного плану розвитку закладу (до 30 хв) та відповіді на запитання (до 30 хв).

Нагадаємо, 15 листопада 2021 року розпорядженням мера Житомира був оголошений конкурс на посаду директора Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2019 року на сайті Житомирської міської ради опублікували проєкт рішення сесії «Про припинення Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Василя Михайловича Кавуна шляхом приєднання до Житомирської гуманітарної гімназії №1». Перед сесію 9 вересня міський голова повідомив, що це питання зняли з порядку денного сесії через те, що його не пропрацювали належним чином.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа конкурс вакансія школа №22 директор  
Матеріали по темі