Економіка

В Україні створили сайт пошуку регіональних постачальників товарів для продуктових мереж

17 March 2022, 08:55

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Zernotorg створили сайт для пошуку регіональних постачальників товарів для продуктових мереж https://pererobka.org.ua.

Про це 16 березня повідомила пресслужба Мінагрополітики.

Для того, щоб реалізовувати товари через цей сайт потрібно зробити лише кілька кроків:

  • зареєструйтеся на сервісі pererobka.org.ua
  • заповніть інформацію про компанію
  • додайте пропозиції та попит по товарах
  • підтримуйте актуальність пропозицій.

Щоб дізнатися детальні інструкції переходьте за посиланням: https://pererobka.org.ua/media/pererobka-org-ua-instruction.pdf

«Лише наша злагоджена робота зможе зупинити ворога. Підтримуймо один одного, бо разом ми – сила», - наголошують у міністерстві.

Нагадаємо, 7 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо. Головне управління ДПС у Житомирській області зверталося до кожного платника податків та закликало усіх проявити свою громадянську свідомість і не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами та не відмовляти в оплаті товарів або послуг банківською карткою. Бюро економічної безпеки зверталося до українського бізнесу із застереженням щодо необґрунтованого завищення цін на проживання, послуги та товари і радило громадянам повідомляти про такі випадки за допомогою телеграм бота https://t.me/StopOverpriceBot.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2022 року президент Володимир Зеленський розповів про перші два кроки податкової реформи в країні та повідомив, що Кабінет Міністрів розробив та узгодив пакет рішень для підтримки української економіки, щоб бізнес працював і люди мали роботу там, де безпека це дозволяє. Цього ж дня Верховна рада ухвалила відповідні закони, а прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів деталі переформатування економічної моделі України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінагрополітики війна продовольство продукти  
Матеріали по темі